Informații de livrare

Cum se livrează produsele?

După ce comandă este confirmată, toate produsele se ambalează cu grijă și sunt preluate de curier, pentru a le duce la destinația pe care ai indicat-o în comanda ta. Astfel produsele ajung la tine în cel mai scurt timp, fără ca tu să faci drumuri suplimentare pentru a ridica coletul. Livrarea se face în siguranță, iar rambursul se achită curierului. Termenul de livrare este de 1-3 zile din momentul confirmării comenzii.

Cât costă livrarea?

Livrarea produselor comandate se face prin curier, direct la adresa cumpărătorului. Taxele de livrare sunt calculate automat atunci când faci o comandă, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi: greutate, valoare, etc. Pentru a putea vedea cât costă taxele de livrare pentru produsele comandate, trebuie să simulezi o comandă (nu este necesar să o finalizezi). Astfel vei știi cu precizie cât costă livrarea pentru produsele pe care vrei să le comanzi.

Livrare în străinătate

Acum este mult mai ușor să comandați produsele noastre și din străinătate. Trebuie doar să selectați țara unde vrei să ajungă și în cateva zile vor fi direct acasă la dvs. Comanda minimă trebuie să fie de minim 400 ron, iar plata se va face în contul firmei imediat ce ați lansat comanda.